J.K. Medico nyhedsbreve...

Elektronikverdenen et er sted fyldt med muligheder og i evig forandring :)

Hos J.K. Medico gør vi alt hvad vi kan for at følge med, finde på og tilpasse os denne udvikling. Dét betyder samtidig at det er sjovt for os at gå på arbejde, og at aktiviteterne er mangfoldige og til tider også hektiske.

Disse aktiviteter prøver vi at samle i et kvartalsvist nyhedsbrev, således at du altid kan blive opdateret på produkter, udvikling og markedssituation - set med vores briller.

På denne side har vi ude til højre samlet alle vores udgivelser i kronologisk orden, som vi håber du har lyst til at følge med i... og finder interessante. Bare tryk på nyhedsbilledet under behørig udgave, hvorefter en .pdf åbner op i separat vindue.

Såfremt du har input - ris eller ros - eller andre opmærksomhedskrævende indlæg, håber vi du vil bidrage med din feedback, så vi hele tiden kan optimere vores "produkt" i forhold til vores brugere og kunders behov.

Benyt til dette denne mailadresse: jk-medico@jk-medico.dk og mærk emnefeltet "Article". Du kan samtidig hér tilmelde dig vores årlige udgivelse leveret direkte i din mailboks.

God læsning! :)

 J.K. Medico NEWS 1.

 News Billede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bruger cookies til statistik og forbedring af indhold. Hvis du klikker videre på websitet, accepterer du cookies.

Vi har udviklet og produceret batteriladere siden 1981

J.K. Medico er en dansk-ejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i udvikling og produktion af effektelektronik.

J.K. Medico står for innovation. - En vekselvirkning mellem egne idéer og aktiv dialog med kunder og brugere danner funda­mentet for virksomhedens produktudvikling.

Det er J.K. Medico's mål altid at leve op til markedets krav om kvalitet, miljøvenlighed og stabilitet. Dette gør sig gældende indenfor alle virksomhedens områder - fra udvikling over pro­duktion, salg og anvendelse til service og opfølgning.

J.K. Medico har til formål at levere det bedste produkt på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris.

Vores erfarne team sikrer den kvalitet og stabilitet, der kræves i alle vores produkter. Kvalitetssikring er hjørnestenen i vores forretning.

Kontakt

J.K. Medico Electronics
Knud Bro Alle 4D
DK-3660 Stenløse

Tel. +45 47 17 19 00

E-mail jk-medico@jk-medico.dk