Kvalitet

Udvikling, produktion, salg og service i J.K. Medico tilrettelægges og udføres efter et kvalitetsstyringssystem udviklet i overensstemmelse med retningslinierne i ISO 9001:2000.

Systemet, som er under løbende udvikling, indebærer blandt andet, at alle producerede enheder registreres 'fra vugge til grav' og som følge deraf til enhver tid kan spores. Eventuelle fejl eller uregelmæssigheder registreres med henblik på at fastlægge årsagen. Dette sker for at sikre J.K. Medico's målsætning:

  • At udvikle og producere produkter med høj pålidelighed og med en funktionalitet og kvalitet som modsvarer kundens og slutbrugerens behov.
  • At ekspedere indeværende ordrer præcist - Det vil sige: aftalt vare og mængde til aftalt pris på det aftalte leveringstidspunkt - samt i videst muligt omfang at udvise fleksibilitet i leveringssituationen.
  • At opretholde et højt serviceniveau - såvel før og under, som efter salgstidspunktet.
Vi bruger cookies til statistik og forbedring af indhold. Hvis du klikker videre på websitet, accepterer du cookies.

Vi har udviklet og produceret batteriladere siden 1981

J.K. Medico er en dansk-ejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i udvikling og produktion af effektelektronik.

J.K. Medico står for innovation. - En vekselvirkning mellem egne idéer og aktiv dialog med kunder og brugere danner funda­mentet for virksomhedens produktudvikling.

Det er J.K. Medico's mål altid at leve op til markedets krav om kvalitet, miljøvenlighed og stabilitet. Dette gør sig gældende indenfor alle virksomhedens områder - fra udvikling over pro­duktion, salg og anvendelse til service og opfølgning.

J.K. Medico har til formål at levere det bedste produkt på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris.

Vores erfarne team sikrer den kvalitet og stabilitet, der kræves i alle vores produkter. Kvalitetssikring er hjørnestenen i vores forretning.

Kontakt

J.K. Medico Electronics
Knud Bro Alle 4D
DK-3660 Stenløse

Tel. +45 47 17 19 00

E-mail jk-medico@jk-medico.dk