Profil

J.K. Medico er en dansk ejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i udvikling og produktion af effektelektronik.

J.K. Medico står for innovation. - En vekselvirkning mellem egne idéer og aktiv dialog med kunder og brugere danner fundamentet for virksomhedens produktudvikling.

Det er J.K. Medicos mål altid at leve op til markedets krav om kvalitet, miljøvenlighed og stabilitet. Dette gør sig gældende indenfor alle virksomhedens områder - fra udvikling over produktion, salg og anvendelse til service og opfølgning.

J.K. Medico er på forkant med udviklingen vedr. internationalt arbejde omkring standardisering af de krav, som stilles til virksomhedens produkter. Således arbejder J.K. Medico aktivt for at skabe de bedste vilkår for kunder og brugere.

En erfaren og kvalitetsbevidst medarbejderstab, kombineret med en kontinuerlig udvikling af produktions- og kvalitetssikringsmetoder sikrer et højt kvalitetsniveau for J.K. Medicos produkter.

J.K. Medicos profil og produkter er beskrevet på dette web-sted. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte firmaet via kontaktoplysningerne under fanen kontakt.

Vi bruger cookies til statistik og forbedring af indhold. Hvis du klikker videre på websitet, accepterer du cookies.

Vi har udviklet og produceret batteriladere siden 1981

J.K. Medico er en dansk-ejet virksomhed med mere end 30 års erfaring i udvikling og produktion af effektelektronik.

J.K. Medico står for innovation. - En vekselvirkning mellem egne idéer og aktiv dialog med kunder og brugere danner funda­mentet for virksomhedens produktudvikling.

Det er J.K. Medico's mål altid at leve op til markedets krav om kvalitet, miljøvenlighed og stabilitet. Dette gør sig gældende indenfor alle virksomhedens områder - fra udvikling over pro­duktion, salg og anvendelse til service og opfølgning.

J.K. Medico har til formål at levere det bedste produkt på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris.

Vores erfarne team sikrer den kvalitet og stabilitet, der kræves i alle vores produkter. Kvalitetssikring er hjørnestenen i vores forretning.

Kontakt

J.K. Medico Electronics
Knud Bro Alle 4D
DK-3660 Stenløse

Tel. +45 47 17 19 00

E-mail jk-medico@jk-medico.dk